Skip to content
Menu
Cart
Close Cart
Your cart is empty. Go to Shop

Szybka przekąska białkowa? 🙂

Proszę bardzo.

Drukuj
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Przepis na proteinową kulkę waniliowo-bananową


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Autor: Joanna Rutka

Składniki

  • Proteinowa odżywka waniliowa 25 g
  • Proteinowa odżywka bananowa 25 g
  • Mąka kokosowa 15 g
  • Mus jabłkowy, łyżeczka

Przygotowanie

1. Obierz jabłko ze skórki. Zetrzyj na tarce na mus. Przełóż do miski. Odstaw.
2. Do robota kuchennego wsyp odżywkę i mąkę. Wymieszaj.
3. Dodaj starte jabłko. Wymieszaj na wysokich obrotach. Jeśli masa jest za sucha, dodaj troszkę więcej jabłka i znów wymieszaj.
4. Ulep 4 kuleczki o wadzę 30 g. Włóż do lodówki na min. 30 minut. Gotowe!

Wartości odżywcze

  • Kalorie: 41 kcal
  • Tłuszcze: 0.6 g
  • Węglowodany: 3 g
  • Białko: 5 g
00votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
1 Komentarz
najnowszy
najstarszyoceniany
Inline Feedbacks
View all comments
StyrAna
7 lat temu

Wspaniała przekąska! Zmodyfikowałam również przepis i zamiast jabłka użyłam 1/2 banana! Niebo w gębie. Dziękuje za inspirację!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x