Skip to content
Menu
Menu
0
Twój koszyk jest pusty
Menu

Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C. Zmiksuj banana. Dodaj resztę składników i znów zmiksuj. Ciasto przelej do silikonowej formy do gofrów i wstaw do piekarnika na 4 minuty. Następnie wypchnij gofry z formy i odwróć nieupieczoną stroną do góry na kolejne 4 minuty. Jeśli posiadasz gofrownicę postąp według zaleceń producenta.

Poniżej wartości odżywcze dla jednego gofra:

00votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
2 komentarzy
najnowszy
najstarszyoceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Justyna
5 lat temu

Robiłam jakiś czas temu i według mnie nie potrzeba proszku do pieczenia. Bez niego też wyjdą ponieważ jest dodana odżywka białkowa która sprawia że gofry rosną 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x