Poniżej wartość odżywcza dla jednej porcji:
DrukujIce Coffee & Cocoa Protein Brownie
Składniki
Skaluj
- Banan 80 gr
- Łyżeczka miodu 25 gr
- Czerwona fasola 265 gr
- Kakao niskotłuszczowe 12% 25 gr
- Surowe ziarno kakaowca 15 gr
- 2 jajka 110gr
- Olej kokosowy 75 gr
- Laska wanilii
- Szczypta soli
- Szczypta cynamonu
- Pół łyżeczki proszku do pieczenia
- Odżywa proteinowa o smaku Ice coffee 35 gr
Przygotowanie
Piekarnik rozgrzej do 180 stopni C. Wyłuskaj ziarno kakaowca ze skorupki i wsyp do miski.
Dodaj resztę składników i zblenduj wszystko razem. Formę (ja użyłam formy o wymiarach 27 cm na 20c m) wyłóż papierem do pieczenia. Zblendowaną masę przelej do formy wyłożonej papierem i wstaw do piekarnika.
Piecz 30 minut.
Po wyjęciu z piekarnika zostaw brownie w formie jeszcze na 10 minut. Następnie podziel na 9 porcji i rozkoszuj się smakiem.
Wartości odżywcze
- Kalorie: 158 kcal
- Tłuszcze: 10g
- Węglowodany: 10g
- Białko: 18g