Skip to content
Menu

Przepis na steki z kalafiora

Drukuj
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Steki z kalafiora


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Autor: Joanna Rutka

Opis

Chrupiący i złocisty stek z kalafiora.


Składniki

Skaluj

1 kalafior

23 łyżki oliwy

1 łyżeczka wędzonej papryki

1/2 łyżeczki czosnku granulowanego

szczypta chilli

sól, pieprz


Przygotowanie

Kalafiora umyj, osusz i pokrój w plastry. Ułóż na blaszcze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj oliwą z dodatkiem przypraw. Piecz 15 minut w 230 stopnicach C.

0 0 głosy
Ocena artykułu
Subskrybuj
Powiadom o
0 Komentarze
Najnowsze
Najstarsze Najwięcej głosów
Opinie w linii
Zobacz wszystkie komentarze