Składniki
Skaluj
- Jedna miarka waniliowej odżywki proteinowej (35 gr)
- Jajo
- Białko jaja
- Łyżeczka proszku do pieczenia
- Szczypta cynamonu
- Dojrzały banan
- 1/4 kubka mleka bez laktozy
- 1/4 kubka mąki owsianej bezglutenowej
Przygotowanie
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C.
Zmiksuj banana. Dodaj resztę składników i znów zmiksuj.
Ciasto przelej do silikonowej formy do gofrów i wstaw do piekarnika na 4 minuty.
Następnie wypchnij gofry z formy i odwróć nieupieczoną stroną do góry na kolejne 4 minuty. Jeśli posiadasz gofrownicę postąp według zaleceń producenta.
Wartości odżywcze
- Kalorie: 117 kcal
- Tłuszcze: 2,7g
- Węglowodany: 9g
- Białko: 10g