Drukuj
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ice Coffee & Cocoa Protein Brownie


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Autor: Joanna Rutka

Składniki

Skaluj
  • Banan 80 gr
  • Łyżeczka miodu 25 gr
  • Czerwona fasola 265 gr
  • Kakao niskotłuszczowe 12% 25 gr
  • Surowe ziarno kakaowca 15 gr
  • 2 jajka 110gr
  • Olej kokosowy 75 gr
  • Laska wanilii
  • Szczypta soli
  • Szczypta cynamonu
  • Pół łyżeczki proszku do pieczenia
  • Odżywa proteinowa o smaku Ice coffee 35 gr

Przygotowanie

Piekarnik rozgrzej do 180 stopni C. Wyłuskaj ziarno kakaowca ze skorupki i wsyp do miski.

Dodaj resztę składników i zblenduj wszystko razem. Formę (ja użyłam formy o wymiarach 27 cm na 20c m) wyłóż papierem do pieczenia. Zblendowaną masę przelej do formy wyłożonej papierem i wstaw do piekarnika.

Piecz 30 minut.

Po wyjęciu z piekarnika zostaw brownie w formie jeszcze na 10 minut. Następnie podziel na 9 porcji i rozkoszuj się smakiem.

Wartości odżywcze

  • Kalorie: 158 kcal
  • Tłuszcze: 10g
  • Węglowodany: 10g
  • Białko: 18g
0
Would love your thoughts, please comment.x